Persoonlijk Bierpakket in Amstelveen? 🧀🍷
Bierpakket in Amstelveen

Bierpakket in Amstelveen

Afbeelding van Aanvullingen
Landelijk assortiment
Aanvullingen
Afbeelding van Bier
Landelijk assortiment
Bier
Advies voor uw Borrel Experience

Heeft u vragen of specifieke wensen voor uw borrelpakket? Neem gerust contact op!

Contact
Afbeelding van Kaas & Worst
Landelijk assortiment
Kaas & Worst
Afbeelding van Op het werk
Landelijk assortiment
Op het werk

Een compleet Bierpakket in Amstelveen

Wil jij graag iemand trakteren op een borrelpakket in Amstelveen? Bij Borrel Experience vind je een collectie van de meest delicatesse hapjes en de lekkerste drankjes.

In onze ervaringen zitten geen standaard nootjes, chipjes, toastjes en dranken. In plaats daarvan kun je iemand eens echt verwennen met een luxe borrelpakket! Bij ons ben je er zeker van dat je een origineel borrelpakket cadeau geeft.

Uitgebreid Bierpakket

Elk borrelpakket bestaat uit een diverse verzameling. Je hebt keuze uit pakketten met luxe en originele snacks, chips van bijzondere ingrediënten, originele bier- en wijnflessen en heerlijke worst en/of kaassoorten. In ons assortiment vind je voor iedereen wel een lekker pakket. Zijn er allergieën of andere wensen waar je rekening mee moet houden? Neem dan gerust contact op en we maken een borrelpakket op maat.

Online je Bierpakket bestellen in Amstelveen

Op onze website vind je alvast een door ons gemaakte selectie van geweldige borrelpakketten. Deze leveren wij voor elke groepsgrootte, of dat nou één iemand is of een heel bedrijf. Voor elke gelegenheid vormt een borrelpakket met verrassende dranken, snacks en happen een prima start.

Als je een borrelpakket bestelt, kun je deze makkelijk afrekenen met iDeal. Je ontvangt een bevestiging in de mail, en jouw borrelpakket wordt met PostNL bezorgd. Zo kan jij zorgeloos aan de borrel!

Hulp nodig voor een Bierpakket in Amstelveen?

Aan de service van Borrel Experience gaat altijd persoonlijk contact vooraf wanneer je vragen hebt. Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van de perfecte borrel!

Wij houden van borrelpraat, en denken graag met je mee over jouw borrel. Heb je een ander budget of andere wensen qua samenstelling van een borrelpakket? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel direct. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte borrel.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de VRIJMIBO?

wij zijn flexibel en denken mee

Voorstel aanvragenKerstpakketten 2021

ook sint- en bakpakketten

Bekijken