🍷Borrel Experience in Liempde
Liempde

Liempde

Borrel Experiences in Liempde

Wil jij een toffe borrel organiseren in Liempde? Op de site van Borrel Experience vind je een mooi aanbod aan borrelpakketten, speciaal door ons samengesteld. Deze borrelboxen bestel je makkelijk online en worden bij je thuis bezorgd!

Een Borrel Experience voor elke gelegenheid

Onze Borrel Experiences zijn geschikt voor elke gelegenheid. Je kunt ze als cadeau met een gepersonaliseerde kaart bestellen voor een verjaardag, jubileum, feestdag of omdat je gewoon zin hebt om te borrelen!

Eenvoudig online bestellen

Een borrelcadeau geven is nog nooit zo makkelijk geweest! Kies een borrelpakket uit het mooie assortiment, voeg eventueel een gepersonaliseerd bericht toe, en laat de box thuis afleveren, of meteen bij de gelukkige ontvanger! Ook als je een groter aantal borrelpakketten wilt bestellen, bijvoorbeeld als kerstpakket, of tijdens een online borrel, kunnen wij je helpen! Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Borrel abonnement op je werk?

Wil jij tijdens de VRIJMIBO op je werk een borrelpakket ontvangen? Elke week/maand kunnen wij onze borrelpakketten in abonnementsvorm bij je bezorgen in Liempde. Vraag vrijblijvend informatie aan en wij informeren je over de mogelijkheden. Bel ons of vul het adviesformulier in en wij nemen persoonlijk contact met je op.

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
 • De levering was op tijd en alles zag er goed verzorgd uit en was lekker. Alleen de chauffeur die alles volgende dag op kwam halen was niet vriendelijk aan de telefoon wat niet als prettig is ervaren. Er was duidelijk afgesproken dat we 15 min van tevoren gebelt zouden worden i.v.m. vereniging. Worden we gebeld met de worden no body is here nee dat klopt er zou gebelt worden. Hij vond het vervelend dat hij moest wachten maar dat was niet onze schuld.

  - Handbal vereniging achilles
 • 30 mei 2023

  BBQ voor 30 personen in Friesland kunnen regelen op 1ste pinksterdag ruim 1 week tevoren geboekt. Top service brengen en halen. Goede spullen en voldoende vlees salade sauzen. Alleen stokbroden bleken te weinig maar snel nog even wat bij de plaatselijke supermarkt gehaald. Mocht de pret niet drukken. Netjes excuses gekregen van de chauffeur.

  - D. Berks
 • 30 mei 2023

  Erg goed geholpen. Ik had binnen een week een cateraar nodig en het is via Hapjes aan Huis helemaal goed gegaan. De cateraar die gevonden werd was ook super lekker

  - Cas Sitvast
 • 30 mei 2023

  Een prima ervaring. Het eten was van top kwaliteit. Het was ook ruim voldoende. Een aanrader

  - H Elzer
 • 30 mei 2023

  Goed

  - Jansing
 • 29 mei 2023

  Buffet voor 36 personen op druk moment namelijk Eerste Pinksterdag. Mijn gasten hebben het erg positief beoordeeld. Buffet was divers kwalitatief erg goed levering op overeengekomen tijd bezorger professioneel en goede uitleg van de geleverde gerechten. Top gedaan en prijs kwaliteit dik in orde.

  - Reinier ketting
 • 29 mei 2023

  Super lekker en grote porties

  - Ysai
 • 29 mei 2023

  Super simpel en top geregeld vlees saus en stokbrood genoeg

  - Erwin Bontekoning
 • 29 mei 2023

  Kwaliteit top hoeveelheid prima en service 5 sterren

  - Alexander Sakkers
 • 28 mei 2023

  De high tea voor 5 personen besteld voor mijn schoonmoeder haar verjaardag. Het begon met een hele nette levering.Het was mooi optijd en heel netjes verpakt. De high tea zelf was ook boven verwachting. Het was erg veel en ook smaakte het allemaal heel erg lekker. Mijn schoonmoeder heeft er een hele leuke dag door gehad en we hebben met zijn alle heerlijk genoten van het eten. Ik zou zeker weer bestellen als de gelegenheid zich voor doet.

  - Stephanie
 • 26 mei 2023

  Wederom heerlijk eten en op tijd gebracht

  - Irella
 • 25 mei 2023

  Prima hapjes genoeg ook voor een grote groep. Zag er goed verzorgd uit en op tijd geleverd

  - Marjolein
 • 24 mei 2023

  De high tea voor 6-8 personen zag er top uit. Zelfs met slingers en sterretjes. Broodjes en wraps waren erg lekker. De rest ook Met dan genoeg. Alleen 3 zakjes thee 1 kopsthee zakje was wat weinig voor 8 personen. Gelukkig zelf veel thee in huis.

  - Christine
 • 23 mei 2023

  Goed verzorgde lunch die 2 uur te vroeg werd geleverd. Op de opmerking dat het de snelste cateraar van Nederland was had ik verder geen commentaar. Beter te vroeg dan te laat maar bij ons bestond het risico dat er nog niemand aanwezig was.

  - Anoniem
 • 23 mei 2023

  Kwaliteit was oké. Stokbrood was wat droog. Levering was een half uur later dan tegen extra vergoeding afgesproken.

  - Jaap van Brummen
 • 23 mei 2023

  Prima verzorgd afgeleverd op de afgesproken tijd en de hapjes voor de lunch waren heerlijk.

  - Cordaan Hof van Sloten
 • 23 mei 2023

  het tapas buffet was grandioos alleen de paella was kleverig dat was jammer

  - Nannie Dijkers
 • 23 mei 2023

  Heel goed verzorgd

  - Westra
 • 22 mei 2023

  In aanloop naar onze housewarming een aantal malen contact gehad met zowel Hapjes aan huis als de plaatselijke leverancier. Prettig contact en niets was onmogelijk. Buffet zelf was goed verzorgd levering conform afspraak. Hoeveelheid meer dan genoeg en van zeer goede kwaliteit. Wij waren blij en onze gasten ook.

  - Gerrit
20 / 3908 beoordelingen Alle reviews bekijken >