Persoonlijk Borrelpakket met bier in Beetsterzwaag? 🧀🍷
Borrelpakket met bier in Beetsterzwaag

Borrelpakket met bier in Beetsterzwaag

Een luxe Borrelpakket met bier in Beetsterzwaag

Ga jij een vriend of collega verrassen op een Borrelpakket met bier in Beetsterzwaag? Bij Borrel Experience ben je aan het juiste adres voor borrel ervaringen die echt origineel zijn.

Onze pakketten bevatten niet de standaard nootjes en drankjes die je misschien gewend bent, maar bestaan uit de meest bijzondere lokale producten! Bij ons ben je er zeker van dat je een origineel borrelpakket cadeau geeft.

Een compleet Borrelpakket met bier

Jij kan zelf kiezen hoe ruimgevuld je jouw borrelpakket wilt. Voor iedereen zit er zo wel iets bij! In ieder geval krijg je altijd iets lekkers te eten, bijzondere nieuwe hapjes van lokale oorsprong en drankjes. Met de ruime keuze kun je altijd wat vinden. Heb je toch nog extra vragen of wensen? Neem dan gerust contact op en we maken een ervaring op maat.

Online je Borrelpakket met bier in Beetsterzwaag bestellen

Je kunt gemakkelijk een borrelpakket op onze site uitkiezen, en deze meteen bestellen. Voor grotere groepen of ervaringen op maat maken we graag een speciale oplossing voor jou.

Jouw bestelling wordt verzonden via PostNL, en kan op verschillende adressen worden bezorgd. Als je een formulier invult of direct met ons contact opneemt, zullen wij dit voor jou regelen!

Vragen over jouw Borrelpakket met bier in Beetsterzwaag?

De service van Borrel Experience kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Wij zijn gek op borrelpraat, en denken met alle liefde met jou mee over de samenstelling van je borrelpakket. Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van de perfecte borrel!

Heb je vragen over ons assortiment? Heb je een ander budget of andere wensen qua samenstelling van een borrelpakket? Neem persoonlijk contact met ons op! Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in. Wij helpen je er graag bij! Het is ons werk.

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
 • De salades vielen tegen 1 aardappelsalade 1 heel goedkope koude schotel dus ook soort van aardapelsalade en 1 pastasalade een koolsalade zou fijner zijn dan 2 aardappelsalades

  - Petra Janssen
 • 28 september 2023

  Leuk en lekker. Goed en snel geregeld. Leuk aangekleed

  - Angela
 • 27 september 2023

  Geweldig verzorgd aanrader

  - Mariëtte Bonvanie
 • 27 september 2023

  Prima verzorgd

  - SKEL
 • 27 september 2023

  voldoende

  - LB van V
 • 27 september 2023

  De informatie uitwisseling voor de aanvraag van een thuis buffet liep voorspoedig zeker als men bedenkt dat de aanvraag slechts 8 dagen voor de gewenste datum is geplaatst. De uit eindelijk geleverde gourmet was uit strekkend en de aflevering ook ook het afhalen van de vuile vaat liep voorspoedig. Al met al zeer tevreden over de kwaliteit en hoeveelheid van het eten en de bezorging.

  - R. Cardol
 • 26 september 2023

  Goede service

  - Smits
 • 26 september 2023

  Kom den Haag

  - N
 • 25 september 2023

  Het buffet zag er fantastisch uit en werd keurig op tijd geleverd. Onze gasten waren verrast over de opstelling en kwaliteit van het eten.

  - Ton Groothand
 • 25 september 2023

  Fijne communicatie goede service fijne ervaring en een goede aanwinst voor ons feest.

  - D.
 • 25 september 2023

  Zeer tevreden. De hapjes waren heerlijk en er was meer dan genoeg.

  - Helma
 • 25 september 2023

  Internationaal buffet Prima communicatie. Tafel mooi gedekt. Het eten was goed. Het vlees eb de garnalen heerlijk.

  - Liz
 • 25 september 2023

  Had een High Tea voor 20 personen. Prima verzorgd was heerlijk. Niets dan complimenten

  - Mw. V. van Tiggelen
 • 25 september 2023

  De catering was goed verzorgd en het Indisch buffet was heerlijk

  - Corrie Ketelaar
 • 25 september 2023

  Ik kan niets anders zeggen dan dat wij een top-ervaring hebben. Vanaf de start-email bezorging en de communicatie over het retourneren van de spullen. Niets anders dan complimenten ontvangen over de koude hapjes halal en de dessertschalen. Mede door dit was mijn feestje een succes. Hartelijk dank

  - Monique
 • 25 september 2023

  Heerlijke verse hapjes keurig verpakt en ruim op tijd afgeleverd. Een heel enkel hapje was iets te nattig op de sandwich bodem maar is niet te voorkomen door de ruime visvulling die er op zat. Had expres al iets mindere hoeveelheid besteld maar was alsnog prima voldoende.

  - Colette de Jonge
 • 24 september 2023

  Communicatie en service waren bijzonder goed. Jammer dat er op zondag geen contact mogelijk is. De vega schotel was ietwat bescheiden van hoeveelheid. Verder prima.

  - Eric Elijzen
 • 24 september 2023

  Wij gingen voor de Budgetschotel voor 30 personen. Was ontzettend smaakvol en meer dan genoeg. Heel uitgebreid met mooi gegarneerde koude hapjes en warme schotels. Opwarmen met de pan duurde wel langer dan het half uurtje op stand 1 zoals was aanbevolen.

  - Jascha
 • 21 september 2023

  super

  - Jeanette
 • 20 september 2023

  Het was weer heerlijk onze gasten waren te spreken over het eten dat jullie geleverd hebben. Toppie

  - Verberne
20 / 4252 beoordelingen Alle reviews bekijken >