Verjaardag | Borrelpakket | Cadeau | Borrel Experience
Verjaardag

Verjaardag

Zoek je een bijzonder verjaardagscadeau?

Borrel Experience heeft voor deze feestelijke gelegenheid een perfect cadeau! Een borrelpakket waarmee je de jarige eens goed verrast én dat is goud waard. Gefeliciteerd hè, maar wie is er eigenlijk jarig? Neem een kijkje in ons rijke assortiment van verschillende pakketten en vindt gegarandeerd iets passends voor dit heugelijke feest.  


Feest in een pakketje

Wat is er nou leuker dan een pakketje ontvangen op je verjaardag? Van jong tot oud, iedereen verdient het om die ene speciale dag in het jaar verwend te worden. Het kan lastig zijn om elk jaar weer een origineel verjaardagscadeau te bedenken, daarom heeft Borrel Experience een aantal heerlijke pakket voor je samengesteld.


Verjaardagskaart

Verras de jarige job of jet met een persoonlijke boodschap in het pakket. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een gezellige ansichtkaart van. Naast een leuk berichtje ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het mooi in.


Iets anders te vieren?

Is de verjaardag weer voorbij en is het wel weer eens tijd voor een borrel? Wat een goed idee! Borrel Experience verzorgt het hele jaar door pakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor borrelpraat!