Valentijn wijnpakket bestellen | Borrel Experience
Valentijn wijnpakket

Valentijn wijnpakket

Wie verras jij met een overheerlijk Valentijn wijnpakket?

We hebben weer iets te vieren, de internationale dag van de liefde! 14 februari is de dag die je niet zomaar voorbij kan laten gaan! De perfecte gelegenheid om diegene waar je hart sneller van gaat kloppen eens lekker te verrassen. Op zoek naar een Valentijnscadeau wat echt indruk maakt? Dan ben je bij Borrel Experience aan het juiste adres voor een Valentijn wijnpakket.

Hartendief

Geniet op deze prachtige dag met jouw Valentijn van een wijntje. Natuurlijk ook met heerlijke hapjes. Samen proosten op jullie liefde. Beleef de romantische borrel samen met jouw Valentijn! Lekkere bubbels in het glas, muziekje aan en wat kan er nog mis gaan?

Borrel met liefde met de lekkerste wijnen

Valentijnsdag is toch bij uitstek het moment om echt iets speciaals aan je vriend of vriendin te geven? Verras je relatie met Valentijnsdag met een bijzonder borrelpakket. Het gaat deze dag om het gebaar, maar met een pakketje kwaliteitswijnen en goede lekkernijen laat je wel echt blijken dat je aan iemand gedacht hebt!

Valentijnsvlam

Heb je een stiekeme crush op iemand? Dan is Valentijnsdag de uitgelezen kans om er eens echt werk van te maken! En dat kan simpel en tegelijkertijd super speciaal. Wil je zelf liever anoniem blijven? Het kan! Borrel Experience regelt dat het pakket bij jouw geheime geliefde geleverd wordt. Wie weet is dit de start van een langdurige liefde.

Persoonlijke boorschap bij je Valentijn wijnpakket

Wat wil je jouw Valentijn echt vertellen op de dag van de liefde? Durf je dit jaar eindelijk de woorden: “Ik houd van je” te vertellen? Geef het aan ons door en wij maken er een prachtige persoonlijke Valentijnskaart van.

Valentijnsborrel

Is je geliefde een echte wijnliefhebber? Dit is het perfecte pakket om 14 februari samen van te genieten. Duurzame delicatessen die de borrel helemaal compleet maken. Wij verzorgen alle ingrediënten, je hoeft zelf alleen nog maar de kaarsjes aan te doen. Beleef het samen met jouw Valentijn!

 

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor een borrelpraat.