Valentijn bierpakket bestellen | Borrel Experience
Valentijn bierpakket

Valentijn bierpakket

Valentijn Bierpakket bestellen?

Verras je geliefde met een heerlijk bierpakket voor Valentijnsdag.

Uniek Valentijnscadeau

Het is bijna zo ver, ja 14 februari is het alweer Valentijnsdag! De dag van de liefde, dat moeten we toch vieren? De perfecte gelegenheid om diegene waar je hart sneller van gaat kloppen eens lekker te verrassen. Op zoek naar een Valentijnscadeau wat echt indruk maakt? Dan ben je bij Borrel Experience aan het juiste adres. Proost samen met buitengewoon lekkere bieren en hapjes van lokale ondernemers.

Bekijk ons Valentijns borrelpakket of maak een keuze uit ons borrelpakketten assortiment.

Proosten op de liefde met bier lokale brouwers

Geniet op originele wijze van deze liefdevolle dag met een biertje en heerlijke hapjes. Samen proosten op jullie liefde. Valentijnsdag is toch bij uitstek het moment om echt iets speciaals aan je vriend of vriendin te geven? Verras je relatie met Valentijnsdag met een origineel borrelpakket en hef het glas!

Verras je valentijnsvlam

Heb je een stiekeme crush op iemand? Dan is Valentijnsdag de uitgelezen kans om er eens echt werk van te maken! En dat kan simpel en tegelijkertijd super speciaal. Wil je zelf liever anoniem blijven? Het kan! Borrel Experience regelt dat het pakket bij jouw geheime geliefde geleverd wordt. Wie weet is dit de start van een langdurige liefde.

Persoonlijke boodschap bij Valentijn bierpakket

Wat wil je jouw Valentijn echt vertellen op de dag van de liefde? Durf je dit jaar eindelijk de woorden: “Ik houd van je” te vertellen? Geef het aan ons door en wij maken er een prachtige persoonlijke Valentijnskaart van.

Valentijnsborrel organiseren

Houdt jouw partner enorm van bier? Beleef samen een romantische borrel met speciaalbieren van lokale brouwerijen. Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes bij om de borrel compleet te maken. Wij verzorgen de gehele borrel en je hoeft zelf alleen nog maar de kaarsjes aan te doen.

 

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor een borrelpraat.