Valentijns borrelpakket | Borrel Experience
Valentijnsdag

Valentijnsdag

Wie verras jij met een valentijns borrelpakket?

Geef een uniek Valentijnscadeau

We hebben weer iets te vieren, de internationale dag van de liefde natuurlijk! 14 februari is de dag die je niet zomaar voorbij kan laten gaan. De perfecte gelegenheid om diegene waar je hart sneller van gaat kloppen eens lekker te verrassen. Geniet romantisch met een glaasje bubbels & heerlijke hapjes. Samen proosten op jullie liefde en laat het hart nog sneller kloppen! Op zoek naar een uniek Valentijns borrelpakket wat echt indruk maakt? Dan ben je bij Borrel Experience aan het juiste adres.

Afbeelding van Valentijn wijnpakket
Valentijn wijnpakket
Afbeelding van Valentijn bierpakket
Valentijn bierpakket
Advies voor uw Borrel Experience

Heeft u vragen of specifieke wensen voor uw borrelpakket? Neem gerust contact op!

Contact

Valentijn voor hem & haar

Pak echt even een momentje voor elkaar en geef jouw Valentijn de speciale aandacht die hij of zij verdient! De cadeaus in elk pakket zijn zowel leuk voor haar als voor hem. Maak er een feest van en beleef ook dit jaar weer, een onvergetelijke Valentijnsdag. Pak lekker uit en hef het glas!

Valentijnsvlam

Heb je een stiekeme crush op iemand? Dan is Valentijnsdag de uitgelezen kans om er eens echt werk van te maken! En dat kan simpel en tegelijkertijd super speciaal. Wil je zelf liever anoniem blijven? Het kan! Borrel Experience regelt dat het pakket bij jouw Valentijn op de stoep staat. Wie weet is dit de start van een langdurige liefde.

Persoonlijke Valentijnsboodschap bij je borrelpakket

Wat wil je jouw Valentijn echt vertellen op de dag van de liefde? Durf je dit jaar eindelijk de woorden: “Ik houd van je” te vertellen? Wat je ook graag aan je schat wilt zeggen, geef het aan ons door en wij maken er een prachtige persoonlijke Valentijnskaart van.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor een borrelpraat!