Vaderdag | Borrelpakket | Cadeau | Borrel Experience
Vaderdag

Vaderdag

Op zoek naar een origineel cadeau voor vaderdag?

Borrel Experience heeft het perfecte cadeau voor jouw vader! Zet die lieve man eens lekker in het zonnetje met een heerlijk borrelpakket. Neem een kijkje in ons rijke assortiment van verschillende vaderdag pakketten en vindt iets geschikts voor deze mooie dag.

Stoere vader

Is jouw vader de aller-allerliefste van de hele wereld? Dan verdient hij absoluut een met liefde samengesteld borrelpakket. In plaats van het klassieke bosje bloemen, een borrelbox versturen? Dat zal een leuke verrassing zijn!

Jou vader verdient een borrelpakket!  

Ook de buurman, je opa, de kapper of die o zo behulpzame klusjesman verdient met vaderdag wat aandacht. Ook al is het misschien niet je fysieke vader, een cadeautje als blijk van waardering is verbluffend attent.

Persoonlijke touch in je vaderdag cadeaupakket

Verras de gelukkige met een persoonlijke boodschap in het pakket. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een gezellige ansichtkaart van. Naast een leuk berichtje ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het zorgvuldig voor je in.

Iets anders te vieren?

Is vaderdag weer voorbij en is het tijd voor een nieuwe borrel? Goed idee! Borrel Experience verzorgt het hele jaar door pakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor borrelpraat!