Oranje borrel organiseren | Borrel Experience
Oranje

Oranje

 

Organiseer jij de oranje borrel tijdens het EK?

Alle oranje borrel- & brievenbuspakketten worden feestelijk gevuld met oranje vlaggetjes en serpetines. Maak er een feest van in huis!

Het EK gaat van start dit jaar en daar hoort natuurlijk een heerlijke borrel bij. Wij helpen je graag met het invullen van het juiste pakket. Of het nu gaat om 1 bier-, wijn- of frispakket of meerdere tegelijk naar allemaal adressen door heel Nederland. Samen met onze 12 lokale ondernemers hebben wij complete borrelboxen samengesteld. Wie  geef jij het cadeau? Je medewerkers, vrienden, familie of gewoon jezelf -:)

Haal het oranje gevoel in huis en bestel één van de onderstaande oranje borrelpakketten. 

Heb je andere ideeën of budget? Wij helpen graag bij het organiseren

Laat het ons weten. Ons team helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke oranje borrel. Stuur een email naar info@borrelexperience.nl en wij helpen je persoonlijk verder.

 

Fan van oranje tijdens het Europees Kampioenschap

Absoluut de kleur van Nederland, van vrolijkheid én van geluk. Genieten dus. Pak tijdens de oranjegekte eens lekker uit met een van onze heerlijk Oranje-borrelpakketten. Leve het Koninklijk Huis, leve het Nederlands voetbalelftal en leve familie & vrienden. Het is tijd om te borrelen!

Hup Holland hup

Proost samen op EK’s, WK’s en andere nationale evenementen, want met z’n allen staan we sterk. Kies een gezellig moment om lekker te genieten van allerlei ‘oranje’ hapjes en drankjes. Nu zelfs met slingers & serpetines om de boel eens lekker

Feest van iedereen

Een Oranje borrelpakket, dat is toch feest? Verras je collega’s of je buren leuk en snel met een van onze verfrissende pakketten. Voor ieder wat wils, ook voor de kleintjes! En als klap op de vuurpijl hebben we ook brievenbuspakketjes, da’s extra makkelijk.

Berichtje van oranje in het borrelpakket

Het borrelpakket super persoonlijk maken? Dat kan! Geef je tekst aan ons door en wij zorgen ervoor dat het het mooi op de ansichtkaart komt.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze  borrelpakketten hier.
Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.