Oranje borrel organiseren | Borrel Experience
Oranje

Oranje

Organiseer jij de oranje borrel?

Alle oranje borrelpakketten worden feestelijk gevuld met oranje vlaggetjes en boa's. Maak er een feest van in huis of op het werk!

Bij een oranjefeest hoort natuurlijk een heerlijke borrel. Wij helpen je graag met het invullen van een geslaagde oranjeborrel. Samen met onze 12 lokale ondernemers hebben wij complete oranjepakketten samengesteld. Geef jij het cadeau of ga je thuis of op het werk de borrel organiseren? Je medewerkers, vrienden, familie en jezelf verrassen wij graag met onze heerlijke hapjes en dranken.

Haal het oranje gevoel in huis en bestel één van de onderstaande oranje borrelpakketten. 

Heb je andere ideeën of budget? Wij helpen graag bij het organiseren

Laat het ons weten. Stuur een email naar info@borrelexperience.nl en wij helpen je persoonlijk verder.

Ons team helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke oranje borrel.

Fan van oranje

Absoluut de kleur van Nederland, van vrolijkheid én van geluk. Genieten dus. Pak tijdens de oranjegekte eens lekker uit met een van onze heerlijk Oranje-borrelpakketten. Leve het Koninklijk Huis, leve het Nederlands voetbalelftal en leve familie & vrienden. Het is tijd om te borrelen!

Hup Holland hup

Proost samen op EK’s, WK’s en andere nationale evenementen, want met z’n allen staan we sterk. Kies een gezellig moment om lekker te genieten van allerlei ‘oranje’ hapjes en drankjes. Nu zelfs met slingers & serpetines om de boel eens lekker

Feest van iedereen

Een Oranje borrelpakket, dat is toch feest? Verras je collega’s, familie, vrienden of je buren leuk en snel met een van onze verfrissende pakketten. Voor ieder wat wils, ook voor de kleintjes! En als klap op de vuurpijl hebben we ook een mooie snijplank, da’s extra makkelijk voor het snijden van de kazen en worst en een echte Icatchter op tafel.

Berichtje van oranje in het borrelpakket

Het borrelpakket super persoonlijk maken? Dat kan! Geef je tekst aan ons door en wij zorgen ervoor dat het het mooi op de ansichtkaart komt.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze  borrelpakketten hier.
Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.