Borrel op het werk? | Borrel Experience
Op het werk

Op het werk

Gezellig borrelen met collega’s op werk?

Druk druk druk op werk, je kent het wel. Boodschappen voor de borrel op het werk schieten er, na een lange dag buffelen, compleet bij in. Borrel Experience voorziet je graag van alle benodigde hapjes en drankjes om soepel de borrel in te kunnen rollen. Laat ons weten wat je graag zou willen, dan nemen we direct contact met je op!

Borrel Experience regelt moeiteloos jouw complete borrel op locatie door heel Nederland bezorgd! Mail ons je wensen naar info@borrelexperience.nl en wij verzorgen de borrel op het werk voor al je collega's.

Direct de vrijdagmiddagborrel in

Zin om tijdens de vrijmibo je collega’s te verrassen met iets anders dan normaal? Onze borrelpakketten zitten altijd vol verrassingen die de sfeer direct ten goede komen. De producten zijn voornamelijk biologisch, duurzaam en gewoon ontzettend lekker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zeewierchips, ambachtelijk gebrande nootjes, en verse kaas. Kijk hier vast voor een impressie van al het lekkers. Bovendien, een maandagmiddagborrel is ook zo gek nog niet, wanneer jullie willen borrelen zorgen wij dat alle benodigdheden in huis (of op kantoor) zijn.
 

Weerzien van collega’s

Eventjes lekker lachen na de serieuze overuren op het kantoor en weer even als vanouds goed bijkletsen? Precies, dat doe je bij de borrel! Onder het genot van een glas verfrissende cava tot een speciaalbier of een uniek sapje, we hebben het allemaal. Bovendien zijn onze producten ook nog eens bijzonder, lokaal en verdomde lekker. We hebben samenwerkingen met ondernemers uit de buurt en die voorzien jou en je collega's maar al te graag van hun lekkernijen!
 

Jouw borrelwensen

Mail ons met hoeveel mensen je gaat borrelen en wij maken een passend voorstel. Geef aan of er bij voorkeur bier, fris of wijn gedronken wordt en of het vega of vegan moet zijn, dan kunnen wij het gemakkelijk en snel naar jullie wens maken. De borrel is mogelijk voor alle groottes, van 1 tot 1000 personen, voor ons is niks te gek!

 

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgt het hele jaar door leuke pakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier. Proost!