Moederdag | Borrelpakket | Cadeau | Borrel Experience
Moederdag

Moederdag

Op zoek naar een borrelpakket voor moederdag?

Borrel Experience heeft het perfecte cadeau voor jouw moeder! Zet de lieverd eens lekker in het zonnetje met een heerlijk moederdag borrelpakket. Neem een kijkje in ons rijke assortiment van verschillende pakketten en vindt iets geschikts voor deze mooie dag.

De liefste moeder krijgt het mooiste cadeau

Is jouw mama de aller-allerliefste van de hele wereld? Dan verdient ze absoluut een met liefde samengesteld borrelpakket. In plaats van het klassieke bosje bloemen, een borrelbox versturen? Dat zal een leuke verrassing zijn!

Je moeder verdient het

Vergeet je lieve oma, de buurvrouw, die attente schooljuf of de bakker op de hoek niet. Ook al is het misschien niet je echte moeder, een cadeautje als blijk van waardering is wel zo hartelijk én lief!

Maak je moederdag borrelpakket persoonlijk

Verras de schat met een persoonlijke boodschap in het pakket. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een gezellige ansichtkaart van. Naast een leuk berichtje ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het mooi in.

Iets anders te vieren?

Is moederdag alweer geweest en is het tijd voor een andere borrel? Goed idee! Borrel Experience verzorgt het hele jaar door borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.
 

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor borrelpraat!