Sinterklaas cadeau | Borrel Experience
Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas cadeaus voor iedereen

Wij kunnen alle Sint cadeaus bij iedereen thuis laten bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om alle pakketten op één locatie te laten bezorgen.

Zie ginds komt de Borrel Experience! Het is echt tijd om elkaar eens goed te verwennen, juist nu. De goedheiligman helpt je dolgraag met het samenstellen van een geschikt cadeau voor vriend, familie of collega. Doe het dit jaar eens anders en verras hen gemakkelijk, bijzonder en vooral zonder enige stress met een uniek sinterklaas cadeaus.

Sintcadeau op maat?

Wil je je medewerkers verrassen op een Sinterklaascadeau met pepernoten, amandel- en/of speculaasstaaf? Heb je andere ideeën? Vraag hier een offerte aan!

Sint 2022

Sinterklaas komt eraan

Verras je vrienden, collega’s en familieleden met een goed gevuld cadeau op 5 december. Al het zoet en lekkers wat hoort bij deze langlopende traditie sprokkelen wij voor je bij elkaar. Borrel Experience heeft nauw contact met de pieten en de sint en daarom weten wij donders goed wat er zich in het grote boek bevindt. Snoepen is geoorloofd rond deze tijd van het jaar, ja heus, echt waar.

Lokale zoete sinterklaas cadeaus zijn lekker!

Onze sinterklaas cadeaus zijn overladen met gezelligheid van dichtbij. Zoveel mogelijk bijzondere lokale producten in ons assortiment die passend zijn voor jouw borrel! Ouderwetse tumtummetjes blijven heerlijk smullen en wat dacht je van een klassieke pepernoot! Een die hoort gegarandeerd in elk cadeau, evenals een goed stuk chocolade. Rondom pakjesavond zou men zich zoet moeten gedragen volgens de sint en dat nemen wij uiterst serieus.

Persoonlijke boodschap van de sint

Een uniek cadeau, daar hoort ook een mooie boodschap bij toch? Schrijf een tekst voor de geadresseerde en wij drukken het netjes op een ansichtkaartje. Ook graag het bedrijfslogo op de kaart? Geen probleem! Mail het naar ons en het komt voor de bakker.

Een ander feest?

Een borrelpakket nodig voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid die aandacht verdient? Er is altijd wel iets te vieren. Bekijk al onze pakketmogelijkheden hier. We hebben ook doosjes die door de brievenbus passen, handig hoor!

 

Welk sinterklaas cadeau geef jij dit jaar?