Sinterklaas borrelpakket | Borrelpakket
Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaasborrelpakket voor iedereen

Zie ginds komt de Borrel Experience.....

Het is echt tijd om elkaar eens goed te verwennen, juist nu. De goedheiligman helpt je dolgraag met het samenstellen van een geschikt borrelpakket voor vriend, familie of collega. Doe het dit jaar eens anders en verras hen gemakkelijk, bijzonder en vooral zonder enige stress met een uniek Sintborrelpakket.

Voorstel ontvangen?

Vraag hier een voorstel aan voor Sinterklaaspakketten

Ontdek het pakket

Het sinterklaasborrelpakket is ruim gevuld met unieke producten waarmee je pakjesavond in deze turbulente tijden gegarandeerd een zorgeloos succes maakt. Laat ons maar met het snoepgoed strooien, een overheerlijke wijn erbij en verfrissende bieren voor de dorst. En zeg nou zelf, een lekkere chocoladeletter met jouw eigen logo er op, dat wil je toch?

Tot aan de deur natuurlijk

Sinterklaasje kom maar binnen met dat pakket. Bestel het Sinterklaasborrelpakket voor 1 iemand of voor 10.000 personen, wij zorgen dat het veilig bij iedereen thuis geleverd wordt. Het is met liefde samengesteld en bevat voor iedereen iets lekkers. Laat 5 december aan die goeie ouwe Sint over en het feest kan beginnen.

Brievenchocolade

Verras je vriend, collega of familie met een heerlijke, unieke chocoladeletter in de brievenbus. Een logo, een tekening, een speciale boodschap, het kan allemaal op de letter. Sinterklaas is de tijd van het jaar om elkaar eens heerlijk te verwennen.

Jouw cadeau en wij bezorgen het!

Benieuwd naar Kerst?

Wil je geliefden of personeel ook met Kerst goed in de watten leggen? Kijk hier naar het Kerstborrelpakket waarmee je iedereen zal verrassen.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de VRIJMIBO?

Vraag hier je offerte aan

Offerte aanvragen