Sinterklaas borrelpakket | Borrelpakket
Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaasborrelpakket voor iedereen

Wij kunnen alle pakketten bij iedereen thuis laten bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om alle pakketten op één locatie te laten bezorgen.
 

Zie ginds komt de Borrel Experience! Het is echt tijd om elkaar eens goed te verwennen, juist nu. De goedheiligman helpt je dolgraag met het samenstellen van een geschikt borrelpakket voor vriend, familie of collega. Doe het dit jaar eens anders en verras hen gemakkelijk, bijzonder en vooral zonder enige stress met een uniek sintborrelpakket.

De sinterklaasborrels komen eraan

Verras je vrienden, collega’s en familieleden met een goed gevuld borrelpakket tijdens sinterklaas. Al het zoet en lekkers wat hoort bij deze langlopende traditie sprokkelen wij voor je bij elkaar. Borrel Experience heeft nauw contact met de pieten en de sint en daarom weten wij donders goed wat er zich in het grote boek bevindt. Snoepen is geoorloofd rond deze tijd van het jaar, ja heus, echt waar.

Lokaal zoet is lekker

Onze sinterklaaspakketten zijn overladen met gezelligheid van dichtbij. Zoveel mogelijk bijzondere lokale producten in ons assortiment die passend zijn voor jouw borrel! Ouderwetse tumtummetjes blijven heerlijk smullen en wat dacht je van een klassieke pepernoot! Een Die hoort gegarandeerd in elk pakket, evenals een goed stuk chocolade. Rondom pakjesavond zou men zich zoet moeten gedragen volgens de sint en dat nemen wij uiterst serieus.

Persoonlijke boodschap van de sint

Een uniek pakket, daar hoort ook een mooie boodschap bij toch? Schrijf een tekst voor de geadresseerde en wij drukken het netjes op een ansichtkaartje. Ook graag het bedrijfslogo op de kaart? Geen probleem! Mail het naar ons en het komt voor de bakker.

Een ander feest?

Een borrelpakket nodig voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid die aandacht verdient? Er is altijd wel iets te vieren. Bekijk al onze pakketmogelijkheden hier. We hebben ook doosjes die door de brievenbus passen, handig hoor!

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de VRIJMIBO?

wij zijn flexibel en meedenkend

Voorstel aanvragenKerstpakketten 2021

ook sint- en bakpakketten

Bekijken