Paas Wijnpakket | Borrel Experience
Paas Wijnpakket

Paas Wijnpakket

Wie verras jij met een Paas Wijnpakket?

Kom verrassend uit de hoek met een Paascadeau van Borrel Experience. Je gunt iedereen toch een fantastische Pasen? Bovendien blijft een spontaan cadeautje een bijzondere herinnering. Een zorgvuldig samengesteld borrelpakket met bijzondere wijnen om eens echt goed te proosten.

De Paashaas ging op pad

Speciaal voor Pasen ging de haas op avontuur om de lekkerste producten te zoeken. Een speurtocht van ondernemer naar ondernemer, natuurlijk lekker lokaal. De haas wist ambachtelijke hapjes en heerlijke wijnen bij elkaar te sprokkelen.

Cadeau voor wijnliefhebbers

Voor de echte fijnproevers hebben we een aantal geweldige wijnen geselecteerd. Buitengewoon lekkere smaken in combinatie met borrelhapjes. Een samenstelling om sprankelend de Paasdagen mee door te komen. Er is toch altijd wel een reden om lekker te borrelen toch?

Pasen voor iedereen

Gewoon even iemand verrassen met een Paasgeschenk, waarom niet? Leuk toch, om je buurvrouw met Pasen een keer in het zonnetje te zetten? Hardwerkend personeel een blijk van waardering sturen door middel van een borrelpakket? Perfect toch! Pak eens lekker uit met het bevestigen van de nieuwe samenwerking en stuur je zakenrelatie een geschenk met Pasen.

Persoonlijk Paaspakketje

Maak het Paaspakket helemaal af met een leuk bericht of item. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een schitterende ansichtkaart van. Naast een persoonlijke boodschap ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het mooi in.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor borrelpraat!