Paas Frispakketten | Borrel Experience
Paas Frispakket

Paas Frispakket

Wil je een Paas frispakket bestellen?

Voor de mensen die geen alcohol drinken, liever geen vlees of andere wensen heeft hebben wij heerlijk frispakketten samengesteld. Heb je andere wensen? Deel ze met ons en wij denken graag met je mee. Wie verras jij met een Paas frispakket

Paasborrel organiseren

Kom verrassend uit de hoek met een borrelpakket tijdens Pasen. Je gunt iedereen toch een fantastische Pasen? Bovendien blijft een spontaan cadeautje een bijzondere herinnering. Borrel Experience heeft een Paaspakket samengesteld met unieke delicatessen en frisjes om lekker mee te proosten.  

De Paashaas op pad

Speciaal voor Pasen ging de haas op avontuur om voor jullie de lekkerste producten uit te zoeken. Een speurtocht van ondernemer naar ondernemer, ja natuurlijk lekker lokaal. De haas wist ambachtelijke hapjes en dranken bij elkaar te sprokkelen. Echt iets voor bij de borrel.

Pasen zonder kater

Een bijzondere box met borrelhapjes en verrukkelijke sapjes voor tijdens de Paasdagen. Een selectie van feestelijke smaken om te genieten tijdens de borrel. Hemels genieten. Er is toch altijd wel een reden om lekker te borrelen toch? Pluspuntje, met dit pakket ben je de volgende dag nog net zo fris als bij de start.

Voor iedereen een borrelpakket

Gewoon even iemand verrassen met een Paasgeschenk, waarom niet? Leuk toch, om je neef of nicht met Pasen een keer in het zonnetje te zetten? Hardwerkend personeel een blijk van waardering sturen door middel van een borrelpakket? Perfect! Pak eens lekker uit met het bevestigen van de nieuwe samenwerking en stuur je zakenrelatie een geschenk met Pasen.

Persoonlijk Paaspakketje

Maak het Paaspakket helemaal af met een leuk bericht of item. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een schitterende ansichtkaart van. Naast een persoonlijke boodschap ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het mooi in.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor borrelpraat!