Paas Borrelpakket | Borrel Experience
Paas Borrelpakket

Paas Borrelpakket

Wie verras jij met een Paas Borrelpakket?

Maak iemand met Pasen blij met een borrelpakket van Borrel Experience. Je gunt iedereen toch een fantastische Pasen? Bovendien blijft een spontaan cadeautje een bijzondere herinnering. Een zorgvuldig samengesteld Paaspakket met bijzondere wijnen om eens goed te proosten.

Paashaas op pad

Speciaal voor Pasen ging de haas op avontuur om de lekkerste producten voor jullie uit te zoeken. Een speurtocht van ondernemer naar ondernemer, ja natuurlijk lekker lokaal. De haas wist ambachtelijke hapjes en heerlijke wijnen bij elkaar te sprokkelen.

Genieten van de Paasborrel

Een bijzondere box met borrelhapjes en verrukkelijke sapjes voor tijdens de Paasdagen. Een selectie van feestelijke smaken om zorgeloos te borrelen. Hemels genieten. Verras iemand met een borrelpakket aan huis. Heerlijk om thuis te komen en de borrel is al geregeld.

Borrelpakket voor iedereen

Gewoon even iemand verrassen met een Paasgeschenk, waarom niet? Leuk toch, om je neef of nicht met Pasen een keer in het zonnetje te zetten? Hardwerkend personeel een blijk van waardering sturen door middel van een borrelpakket? Perfect! Pak eens lekker uit met het bevestigen van de nieuwe samenwerking en stuur je zakenrelatie een geschenk met Pasen.

Persoonlijk Paaspakketje

Maak het Paaspakket helemaal af met een leuk bericht of item. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een schitterende ansichtkaart van. Naast een persoonlijke boodschap ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het mooi in.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor borrelpraat!