Paas Bierpakketten | Borrel Experience
Paas Bierpakket

Paas Bierpakket

Wie wil jij verrassen met een Paas Bierpakket?

Kom verrassend uit de hoek met een Paascadeau. Je gunt toch iedereen een overheerlijk Pasen? Bovendien blijft een spontaan cadeautje een bijzondere herinnering. Borrel Experience heeft zorgvuldig een Paas Bierpakket samengesteld met bijzondere producten om lekker te proosten.

De Paashaas ging op pad

Speciaal voor Pasen ging de haas op avontuur om de lekkerste producten te zoeken. Een speurtocht van ondernemer naar ondernemer, heerlijk lokaal. Hapjes van ambachtelijke bakkers en biertjes van de brouwerij op de hoek. De haas wist dit jaar de meest excentrieke bieren bij elkaar te springen.

Cadeau voor bierliefhebbers

Voor de echte fijnproevers hebben we een selectie van speciale bieren. Buitengewoon lekkere biersmaken in combinatie met borrelhapjes. Een samenstelling om vrolijk te borrelen tijdens de Paasdagen. Dat is toch kostelijk genieten, een goed verzorgde paasborrel met zalige speciaalbieren?

Pasen voor iedereen

Je personeel een Paaspakket sturen als waardering voor al het harde werk? Perfect. Pak uit met het bevestigen van de nieuwe samenwerking en stuur je zakenrelatie een geschenk. Gewoon even iemand verrassen met een Paasgeschenk, waarom niet? Leuk toch, om je buurvrouw met Pasen een keer in het zonnetje te zetten?

Persoonlijk Paaspakketje

Maak het Paaspakket helemaal af met een leuk bericht of item. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een schitterende ansichtkaart van. Naast een persoonlijke boodschap ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het mooi in.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor borrelpraat!