Paas borrelpakket bestellen | Paaspakket | Borrel Experience
Pasen

Pasen

 

Wil je een Paas borrelpakket bestellen?

Kom verrassend uit de hoek met een Paaspakket van Borrel Experience. Je gunt toch iedereen een overheerlijk Paascadeau? Bovendien blijft een spontaan pakketje een bijzondere herinnering. Een zorgvuldig samengesteld borrelpakket boordevol bijzondere producten om lekker te proosten.

Interesse? We sturen het zo snel mogelijk voor je op per post.

De Paashaas ging op pad

Speciaal voor Pasen ging de haas op avontuur om de lekkerste producten te scoren. Een speurtocht van ondernemer naar ondernemer, heerlijk lokaal. Hapjes van ambachtelijke bakkers en iets te drinken van het cafeetje op de hoek. De Paashaas wist dit jaar de nieuwste snufjes bij elkaar te springen en verstopte de gevonden lekkernijen in de borrelbox.

Afbeelding van Paas Frispakket
Paas Frispakket
Afbeelding van Paas Wijnpakket
Paas Wijnpakket
Advies voor uw Borrel Experience

Heeft u vragen of specifieke wensen voor uw borrelpakket? Neem gerust contact op!

Contact
Afbeelding van Paas Bierpakket
Paas Bierpakket
Afbeelding van Paas Borrelpakket
Paas Borrelpakket

Paaspakketten voor iedereen

Je personeel een Paaspakket sturen als waardering voor al het harde werk? Perfect. Pak uit met het bevestigen van de nieuwe samenwerking en stuur je zakenrelatie een geschenk. Gewoon even iemand verrassen met een Paasgeschenk, waarom niet? Leuk toch, om je buurvrouw met Pasen een keer in het zonnetje te zetten?

Persoonlijk Paaspakketje

Maak het Paaspakket helemaal af met een leuk bericht. Geef je tekst aan ons door en wij maken er een schitterende ansichtkaart van. Naast een persoonlijke boodschap ook een tof eigen item in het pakket? Dat kan! Stuur het op en wij pakken het mooi in.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgt het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via info@borrelexperience.nl of bel ons voor een borrelpraat!