Koningsdag | Borrelpakket | Cadeau | Borrel Experience
Koningsdag

Koningsdag

Wil je een Koningsdagpakket bestellen?

Lang leve de koning

Hang thuis de slingers op en proost samen op het Koningshuis! Een klein huisfeestje in de keuken, op het balkon of in de tuin is tijdens deze nationale feestdag wel op z’n plaats. En speciaal voor deze dag hebben we oranje hapjes, drankjes en versieringen. Wie verras jij met een Koninklijk pakket

Koningsborrel organiseren

Een gezellig cadeautje voor een goede vriend, een collega of een oude bekende, met Koningsdag kan het allemaal. Maak er razend gemakkelijk een onvergetelijke dag van met een borrelpakket van Borrel Experience.

 

Huis van oranje

Oranje boven, Oranje boven, leve de koning, leve de koning! En Maxima natuurlijk! In het pakket zitten heerlijke hapjes van lokale ondernemers en hebben (bijna) allemaal een oranje tintje. Zal de drank ook oranje zijn? Het is in ieder geval allemaal heerlijk én feestelijk.

Berichtje van Willem Alexander

Maak het pakket extra persoonlijk met jouw eigen tekst erbij. Je kan natuurlijk ook doen alsof onze Wimlex het geschreven heeft, wat jij wilt! Wij zorgen dat de tekst netjes op onze vrolijke ansichtkaart gedrukt wordt. Leuk toch?

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrelpakketten op elke locatie. Bekijk al onze borrelpakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.