Kerstpakket 2022 bestellen | Borrelpakket | Borrel Experience
Kerst

Kerst

Kerstpakket bestellen?

Bestel je meerdere kerstpakketten voor één bezorgadres, dan is dat geen enkel probleem (bestel direct online of vraag een offerte aan).

Wil je één kerstpakket aan huis per adres laten bezorgen stuur ons een excelsheet met alle bezorgadressen.
 

Tijdens de gezelligste tijd van het jaar zorgt Borrel Experience voor rijkelijk gevulde & feestelijke kerstpakketten. Liever een cadeau door de bus, bekijk ook onze brieven cadeaus. Kerstmis vieren we met z’n allen en juist daarom is het tijd om flink uit te pakken. De rendieren zijn weer van stal en brengen de pakketten vol borrelbenodigheden met liefde bij iedereen thuis of op kantoor. Welk kerstpakket kies jij

>>>Vraag een offerte aan voor kerstpakketten<<<

Kerstpakketten 2022

Bekijk hieronder alle kerstpakketten die wij in 2022 versturen aan huis of op één locatie bezorgen. Alle pakketten worden in kerstsfeer verpakt met vrolijk papier, borrelplacemat en je kan een persoonlijke boodschap op een kerstkaart aan het pakket toevoegen.

Lekker lokaal met kerstpakketten van Borrel Experience

Onze borrelpakketten zijn overladen met gezelligheid van dichtbij. Het gehele assortiment bestaat uit bijzondere lokale producten die passen bij verschillende soorten borrels. Voor elke gelegenheid hebben we wel iets in petto en speciaal voor deze tijd van het jaar zijn onze unieke hapjes en drankjes in een kerst-jasje gestoken. Een sfeervolle kaars in het pakket maakt het helemaal af en zo kan de kerstborrel onmiddellijk van start!

Het vertrouwde kerst borrelpakket

Het is toch altijd feest om een pakje te openen? Hoe leuk als in december de bel gaat en er een postbode voor de deur staat met een cadeau, verrassing! Zomaar een presentje tijdens de feestmaand! De spanning tijdens het openmaken is al een feest en de borrel moet nog beginnen. Genieten.

Offerte aanvragen voor kerstpakketten

Piek op de box

Een persoonlijk presentje, heerlijk met wijn, bier, fris of bubbels, we maken het graag naar ieders wens. Schrijf een mooie tekst voor de ontvanger en wij drukken het netjes op een ansichtkaartje. Een box met een gouden randje, om je vingers bij af te likken. Heb je zelf ook leuke items? Stuur ze naar ons op en wij voegen het aan jouw borrelpakket toe.

Andere feestvoorbereidingen?

Naast onze kerstpakketten en kerst brievenbus cadeaus verzoirgen wij het gehele jaar onze borrelpakketten voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid die aandacht verdient. Er is altijd wel iets te vieren. Bekijk al onze borrelpakketten en bestel direct online jouw pakket.

 

Welk kerst borrelpakket geef jij dit jaar cadeau?