Wat is de betekenis van VRIJMIBO? | Borrelexperience.nl
Wat is de betekenis van VRIJMIBO?
Alle blogitems
21 maart 2023

Wat is de betekenis van VRIJMIBO?

Vrijdag gaan we borrelen!Leestijd: 3 minuten

De betekenis van vrijmibo is dat het een afkorting is voor 'vrijdagmiddagborrel'. Het is een informele bijeenkomst op vrijdagmiddag waarbij collega's bij elkaar komen om het einde van de werkweek te vieren en te ontspannen. Het is een sociale gelegenheid waarbij collega's elkaar beter kunnen leren kennen en het teamgevoel kan worden versterkt.

VRIJMIBO op jouw werk organiseren? Enkele tips:

 1. Plan de vrijdagmiddagborrel in de agenda. Kies een vaste dag en tijdstip waarop de borrel plaatsvindt, zodat iedereen er rekening mee kan houden.

 2. Zorg voor een geschikte locatie. Kies een plek waar voldoende ruimte is voor het aantal mensen dat verwacht wordt en waar een gezellige sfeer heerst. Dit kan bijvoorbeeld in een bedrijfskantine, een café in de buurt of op het bedrijfsterras.

 3. Bepaal het budget. Maak van tevoren een budget voor de borrel en zorg dat je binnen het budget blijft. Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen van collega's, zoals vegetarisch of glutenvrij eten.

 4. Zorg voor lekkere hapjes en drankjes. Kies voor snacks en drankjes die bij iedereen in de smaak vallen. Dit kan variëren van bitterballen en borrelnootjes tot gezonde hapjes zoals groentesticks en hummus.

 5. Maak het gezellig. Zorg voor een goede sfeer door bijvoorbeeld achtergrondmuziek, spelletjes of een quiz te organiseren. Dit kan helpen om het ijs te breken en collega's meer met elkaar in contact te brengen.

 6. Nodig iedereen uit. Verstuur een uitnodiging voor de vrijdagmiddagborrel naar alle collega's en herinner ze aan de datum en tijd. Het is belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zich op zijn gemak kan voelen tijdens de borrel.


Vrijdagmiddagborrel kant-en-klaar bestellen

Een vrijdagmiddagborrel organiseren kan een leuke manier zijn om het weekend in te luiden en om samen te komen met collega's of vrienden. Het begint allemaal met het bepalen van een locatie waar je de borrel wilt houden. Dit kan bijvoorbeeld op kantoor, in een café of in een park zijn. Zorg er wel voor dat er voldoende ruimte is voor alle genodigden.

Als je een locatie hebt gekozen, is het tijd om na te denken over wat voor soort eten en drinken je wilt serveren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor borrelhapjes zoals nootjes, chips en kaasblokjes. Daarnaast kun je ook drankjes bestellen, zoals bier, wijn en frisdrank. Het is belangrijk om van tevoren te weten hoeveel mensen er komen, zodat je voldoende eten en drinken kunt bestellen.

Vrijmibo hapjes of dranken & hapjes

Je kan een complete VRIJMIBO bestellen met dranken en hapjes. Alles wordt kant-en-klaar bezorgd bij jullie op locatie. Heb je voldoende eigen dranken koud liggen? Bestel dan alleen VRIJMIBO hapjes!

Vervolgens kun je de bestelling plaatsen. Zorg dat je de bestelling ruim van tevoren plaatst, zodat alles op tijd geleverd kan worden. Als je de bestelling hebt geplaatst, is het tijd om na te denken over entertainment. Bedenk wat voor soort entertainment je wilt hebben tijdens de borrel. Dit kan bijvoorbeeld muziek zijn, een quiz of een spelletje.

Tot slot is het belangrijk om een planning te maken van wat er allemaal moet gebeuren voor de borrel en wanneer. Zo kun je ervoor zorgen dat alles op tijd geregeld is. Maak de locatie gezellig met wat decoratie, zoals slingers, ballonnen of bloemen. Zorg ervoor dat je zelf ook kunt genieten van de borrel en dat je niet de hele tijd bezig bent met organiseren.

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
 • Lichte twijfel eerst of ik dit online moest regelen. Achteraf geen enkele spijt. Alles tip top verzorgd en eten was prima van kwaliteit en met name erg lekker Tapas buffet XL . Compliments to Roaming Chefs

  - Bernard Tuinstra
 • 05 juni 2023

  Een complete barbecue van goede kwaliteit fijn vlees en lekkere toebehoren. Een aanrader.

  - Jozef
 • 05 juni 2023

  Gourmet werd keurig op tijd bezorgd. Het eten was lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding

  - Johan
 • 04 juni 2023

  Goede levering Goede producten. Een aanrader als je van gemak houden en met een groot gezelschap wil bbq

  - Kapitein
 • 04 juni 2023

  Vlees van zeer goede kwaliteit tegen een erg mooie prijs. Alles netjes op tijd geleverd. En het mooiste van alles na afloop geen vaat Top

  - J. Velthuizen
 • 04 juni 2023

  Vriendelijke chauffeur. Het vlees was heel lekker.

  - Visser
 • 01 juni 2023

  Grote klasse en een heel originele manier van presenteren op een 1 80meter lange tapasplank met broodjes rek erachter. Zeer feestelijk en overheerlijk. Volgens afspraak netjes verpakt geleverd.

  - Jolanda Klaassen
 • 01 juni 2023

  Ik had de catering van La Favola in één woord geweldig alles was tot in de puntjes verzorgd. De service perfect zeer zeker een aanrader.

  - van Ingen
 • 31 mei 2023

  Wij hadden van catering Mennega een Italiaans buffet. Contact vooraf was goed. Duidelijk rekening gehouden met de allergieën en super goede uitleg bij het brengen zelfs op papier. Ruime keuze warme en koude gerechten die keurig verzorgd en erg smakelijk waren. Zowel wij als de gasten waren zeer tevreden. Volgende dag werd alles op tijd opgehaald. Bij een volgende keer bestellen wij hier zeker weer.

  - Jannie
 • 31 mei 2023

  Op afgesproken tijd werden de spullen geleverd. We hadden een vis en vlees bbq gereserveerd en alles was heerlijk en genoeg. Ook de salades sausjes en stokbroden waren voldoende wij hadden voor 19 personen besteld . Zou het zeker weer doen. Enig minpuntje is dat ze niet meteen de volgende dag de spullen weer ophalen maar een aantal dagen later.

  - Marcel de Bruin
 • 31 mei 2023

  Alles netjes op tijd geweldig eten en mijn gasten waren meer dan tevreden over de kwaliteit en hoeveelheid. Meer dan 40 personen hebben meegedaan. Na de BBQ werdt alles weer netjes opgeruimd achtergelaten. echt een aanrader. Voortreffelijk

  - Marco Groene
 • 31 mei 2023

  Wij hadden last minute een cateraar nodig voor de verjaardag van mijn moeder en ze hebben alles prima en snel geregeld. Zeker een aanrader

  - S
 • 31 mei 2023

  Ik heb vaker besteld bij a z courmet en altijd tevreden ga zo door

  - M. Dijkman
 • 30 mei 2023

  Onze familiereünie was geslaagd Het vlees was mals de rauwkost heerlijk vers en de sausen lekker pittig De hoeveelheid was meer dan voldoende

  - W h m Bultman- Sloots
 • 30 mei 2023

  Zeer goede ervaring door de goede service en de kwaliteit van het eten

  - The shadow
 • 30 mei 2023

  De levering was op tijd en alles zag er goed verzorgd uit en was lekker. Alleen de chauffeur die alles volgende dag op kwam halen was niet vriendelijk aan de telefoon wat niet als prettig is ervaren. Er was duidelijk afgesproken dat we 15 min van tevoren gebelt zouden worden i.v.m. vereniging. Worden we gebeld met de worden no body is here nee dat klopt er zou gebelt worden. Hij vond het vervelend dat hij moest wachten maar dat was niet onze schuld.

  - Handbal vereniging achilles
 • 30 mei 2023

  BBQ voor 30 personen in Friesland kunnen regelen op 1ste pinksterdag ruim 1 week tevoren geboekt. Top service brengen en halen. Goede spullen en voldoende vlees salade sauzen. Alleen stokbroden bleken te weinig maar snel nog even wat bij de plaatselijke supermarkt gehaald. Mocht de pret niet drukken. Netjes excuses gekregen van de chauffeur.

  - D. Berks
 • 30 mei 2023

  Op zich waren de broodjes erg lekker. Maar ik had gevraagd om niet te veel vleeswaren en meer kaas en vega en daar was totaal geen rekening mee gehouden. Dat vond ik erg jammer want die bleven nu allemaal over.

  - AD H
 • 30 mei 2023

  Erg goed geholpen. Ik had binnen een week een cateraar nodig en het is via Hapjes aan Huis helemaal goed gegaan. De cateraar die gevonden werd was ook super lekker

  - Cas Sitvast
20 / 3927 beoordelingen Alle reviews bekijken >