Top 7 leukste kerstpakketten | Borrelexperience.nl
Top 7 leukste kerstpakketten om cadeau te geven
Alle blogitems
1 december 2022

Top 7 leukste kerstpakketten om cadeau te geven

Tijd om na te denken over kerstpakketten.Leestijd: 3 minuten

Het einde van het jaar nadert weer. Tijd om na te denken over kerstpakketten. Wil jij je medewerkers bedanken voor het afgelopen jaar en ze fijne kerstdagen wensen? Dat kan met een van onze goed gevulde kerstpakketten. Want een kerstpakket is ontzettend leuk om cadeau te geven, maar uiteraard nog veel leuker om te krijgen. Het is altijd weer een verrassing wat er in het kerstpakket zit en heerlijk om uit te pakken. Bedank en verras je werknemers met deze top 7 leukste kerstpakketten om cadeau te geven.

1. Wijn kerstpakket

Proosten op het afgelopen jaar is altijd een goed idee. Verwen je werknemers met een heerlijk en goed gevuld wijn kerstpakket. Dit pakket bestaat uit een licht mousserende cava uit Spanje in een prachtig Piccolo flesje, een zakje ribbelchips, popcorn, vers gebrande nootjes, borrelplacemat en een vragenkaartje om er een gezellig avondje van te maken. Een leuk en vooral smaakvol kerstpakket.

2.Voordeel kerstpakket

Gezellig borrelen met de kerstdagen is niet meer weg te denken. Met het voordeel kerstpakket kan dit perfect! Hierin zit namelijk heerlijk ingrediënten die iedereen lust. Leuk om cadeau te geven en nog leuker om te krijgen.

3. Gingerbread koekhuisje

Voor zoete liefhebbers en creatievelingen is het Gingerbread koekhuisje echt een origineel kerstpakket. Dit koekhuisje bak en versier je helemaal zelf met bijgevoegd recept en ingrediënten. Een leuke bezigheid met een heerlijk eindresultaat. Met dit kerstpakket mag je je creatieve skills laten vieren en gezellig knutselen. Maak er een challenge van wie het mooiste koekhuisje heeft gemaakt. Zo heb je gelijk een leuke teambuilding activiteit in de pocket!

4. Gingerbread koekemannetje

Wil je iemand verrassen met een kerstpakket dat door de brievenbus past? Dan is het Gingerbread koekemannetje echt té leuk! In dit complete bakpakket ga je de lekkerste koekemannetjes bakken. Dit pakket is inclusief koekemannetje uitsteker, witte chocoladestift en musketzaadjes om de mannetjes te versieren.

Mag het iets uitgebreider? Ook kerstpakket Dancer is echt een heerlijk cadeau in je brievenbus.

5. Kerstpakket Santa Claus

Wil je een uitgebreid kerstpakket sturen naar werknemers om ze een fantastische kerst te laten beleven en om de smaakpapillen te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes? Dan is kerstpakket Santa Claus een regelrechte hit! Dit uitgebreide kerstpakket bevat diverse luxe hapjes, snacks en drankjes om de kerstdagen te vullen. Een blijk van waardering die absoluut in goede smaak valt.

>>> Kijk hier meer voor heerlijke en uitgebreide en duurzame kerstpakketten

6. Online Escape Game

Een totaal andere beleving, maar zeker niet de minste: geef een Online Escape Game als kerstpakket. Geen eten en drinken, maar wel een leuke activiteit. Weer eens iets anders en echt origineel. Dit is geweldig om samen met collega’s te spelen. Dus pak een hapje en een drankje erbij en ga samen met collega’s de battle aan en ontdek wie er na een uur de bank kan verlaten met de grootste buit!

7. Boek een illusionist, goochelaar of spreker

Om het nog origineler te maken: boek een illusionist, goochelaar of spreker bij een kerstpakket. Magic in business! Deze online show is live en tof om werknemers mee te verrassen! Voorafgaande aan de online show wordt er een mysterie showpack met items meegestuurd in het borrelpakket. Pas tijdens de show mag deze worden opengemaakt waarna er verrassende trucs zullen plaatsvinden. Echt een origineel kerstpakket.

Kerstpakket bestellen

Wat vond je van deze top 7 leukste kerstpakketten om cadeau te geven? Heb je zelf andere wensen of ideeën, laat het ons gerust weten. We maken er graag samen een feestje van! Kerstpakket bestellen? Doe dit eenvoudig in onze shop en maak het kerstpakket persoonlijk door een mooie tekst te schrijven. Geef het aan ons door en wij zorgen dat het op een ansichtkaartje wordt gedrukt en wordt toegevoegd aan het kerstpakket. Dat maakt het geven van een kerstpakket nog persoonlijker en leuker!