Sinterklaascadeau om weg te geven | Borrelexperience.nl
Sinterklaascadeau om weg te geven
Alle blogitems
7 oktober 2022

Sinterklaascadeau om weg te geven

Dit zijn de 3 lekkerste cadeausLeestijd: 2 minuten

De herfst is in aantocht en dat betekent dat het gezellige Sinterklaasfeest weer nadert. Dit feest is natuurlijk elk jaar favoriet onder de kinderen, maar het is tevens een heerlijk feest om ook volwassenen eens extra in het zonnetje te zetten. Door bijvoorbeeld een chocoladeletter of een van de andere leuke en vooral lekkere Sinterklaascadeau te geven. Verras daarom je vrienden, collega’s, kennissen of familieleden met een smaakvol cadeau op 5 december. Dit zijn de 3 lekkerste Sinterklaascadeaus om weg te geven. Want wie zoet is, krijgt lekkers!

1. Verrassend lekkere chocoladeletter

Geen Sinterklaas zonder chocoladeletter! Een traditie die er zeker in moet blijven als je het mij vraagt, want wie wordt er nu niet blij van een lekkere chocoladeletter? Verras iemand in je omgeving of je werknemers met een heerlijke Rocky road Chocoladeletter. Deze chocoladeletter is gemaakt van Zaanse melkchocolade gevuld met vier soorten noten (pistache-, hazel-, en cashewnoten, amandelen) en cranberries en mini-marshmallows. Absoluut een heerlijke verrassing om weg te geven met Sinterklaas als blijk van waardering, om iemand te motiveren, een hart onder de riem te steken of gewoon zomaar. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om zo’n verrassend lekkere chocoladeletter te krijgen en misschien wel om een stukje uit te delen.

2. Pepernoten bakpakket

Wil je iemand verrassen met het pepernoten bakpakket? Superleuk, origineel en heel smaakvol! Het pepernoten bakpakket wordt geleverd in een mooie brievenbusdoos inclusief pepernotenmix, recept en bereidingswijze. Je hoeft alleen nog maar 100 gram boter en 1 ei toe te voegen en je kunt direct aan de slag. Hoe leuk is het om op 5 december eigen gebakken pepernoten op tafel te kunnen zetten en je kinderen of de visite je bakkunsten te laten proeven?

3. Gingerbread koekhuisje en koekemannetje

Naast de pepernoten bakmix is het gingerbread koekhuisje en het koekemannetje ook een lust voor de smaakpapillen. Deze bakmixen zijn, net als de andere bakmixen, een cadeautje om weg te geven, zeker voor echte bakliefhebbers. Geef al je werknemers een bakmix naar keuze en maak er een gezellige online teambuilding van. Wie heeft de meest creatieve uitspattingen en maakt het mooiste kleurrijke koekhuisje en wie heeft de mooiste koekemannetjes gebakken? Samen bakken is een leuke bezigheid en zorgt voor extra verbinding.

Persoonlijke boodschap

Wil je iemand extra verrassen met een van deze Sinterklaascadeaus? Schrijf er een persoonlijke boodschap bij. Dit maakt het pakketje nog persoonlijker. Lever jouw originele boodschap aan en wij zorgen dat het op een kaartje wordt geschreven en in het pakket komt.

Sinterklaascadeaus laten bezorgen

Wie je ook wilt verrassen met de Sinterklaascadeaus, je kunt de cadeaus laten bezorgen bij iemand thuis of op locatie naar wens. Je bestelt eenvoudig een heerlijke chocoladeletter of een van de andere Sinterklaaspakketten en laat deze per post aan huis versturen of op locatie naar wens. Dat wordt een heerlijk Sinterklaasfeest!