Bezorginformatie

Bezorginformatie

Bestel op tijd! Door de drukte bij PostNL adviseren wij op tijd te bestellen. Houd rekening met langere levertijd op dit moment. Alle webshops in Nederland krijgen een gering aantal stickers van PostNL, waardoor er niet gegarandeerd kan worden dat alle pakketten teglijk verstuurd worden. Neem voor grote groepen eerst telefonisch contact met ons op.

In december adviseren wij om minimaal 5 werkdagen vooraf je pakket te laten inpakken en versturen, wegens enorme drukte.

De Borrel Experience wordt gratis bezorgd op elke locatie in Nederland. D.m.v. Track en Trace word je op de hoogte gehouden hoe laat je borrelbox wordt bezorgd.

Borrel Experience als cadeau geven?

Wil jij iemand verrassen met onze borrelbox? Je kunt in het opmerkingenveld aangeven om wat voor cadeau het gaat. Je kunt ook een eigen tekst doorgeven. Wij zorgen voor een ansichtkaart bij het pakket. Hiervoor rekenen wij € 2,50 extra. 
 

Wil je de borrelbox op meerdere adressen bezorgd hebben?

Geen punt! Mail de adressenlijst in een excelsheet naar info@borrelexperience.nl na het doen van je online bestelling. Wij zorgen ervoor dat al je klanten/collega's/familie of vriend(en) de Borrel Experience ontvangen.

Lever de excel sheet zo aan!

KOLOM A - Voor- & achternaam
KOLOM B - Straatnaam
KOLOM C - Huisnummer
KOLOM D - Toevoeging
KOLOM E - extra toevoeging
KOLOM F - Postcode
KOLOM G - Woonplaats

 

Betaling

Je plaatst je bestelling online, telefonisch of via de e-mail. Je betaald direct online met Ideal of kiest (alleen voor bedrijven) op rekening. Wij mailen je een factuur naar het door jouw opgegeven e-mailadres.

 

Geen bezorging op zondag & maandag!
 

Borrelbox afhalen?

Je kan maandag tot en met vrijdag je borrelbox ook afhalen tussen 12 - 17u in de Waarderpolder van Haarlem. Bel (het liefst) 1 dag van te voren 06-52335844 om aan te geven welke box je wilt, wij zorgen dat deje borrelbox klaar staat.