Bezorginformatie

Bezorginformatie

Bestel op tijd! Door de drukte bij PostNL adviseren wij op tijd te bestellen. Neem voor hele grote groepen eerst telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@borrelexperience.nl.

Geen bezorging op zondag & maandag door PostNL.

De Borrel Experience wordt gratis bezorgd op elke locatie in Nederland. D.m.v. Track en Trace word je op de hoogte gehouden hoe laat je borrelbox wordt bezorgd.

Borrel Experience als cadeau geven?

Wil jij iemand verrassen met onze borrelbox? Je kunt in het opmerkingenveld aangeven om wat voor cadeau het gaat en een persoonlijke tekst doorgeven voor op de kaart. Wij zorgen voor een vrolijke borrelpraat ansichtkaart bij je pakket. Hiervoor rekenen wij € 2,50 extra. 
 

Wil je de borrelbox op meerdere adressen bezorgd hebben?

Geen punt! Download daarvoor de Excel lijst via de knop hieronder. Mail de adressenlijst in deze excelsheet naar info@borrelexperience.nl na het doen van je online bestelling. Wij zorgen ervoor dat al je klanten/collega's/familie of vriend(en) de Borrel Experience ontvangen.

Download de Excel sheet

Betaling

Je plaatst je bestelling online, telefonisch of via de e-mail. Je betaald direct online met Ideal of kiest (alleen voor bedrijven) op rekening in het geval dat je namens een bedrijf besteld. Wij mailen je een factuur naar het door jouw opgegeven e-mailadres.
 

Borrelbox afhalen?

Je kan maandag tot en met vrijdag je borrelbox ook afhalen tussen 12 - 17u in de Waarderpolder van Haarlem. Bel (het liefst) 1 dag van te voren 06-52335844 om aan te geven welke box je wilt, wij zorgen dat de je borrelbox klaar staat.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de VRIJMIBO?

Vraag hier je offerte aan

Offerte aanvragen