Bedrijfsborrel organiseren | Borrelexperience.nl
Bedrijfsborrel

Bedrijfsborrel

Een bedrijfsborrel is een geweldige manier om te ontspannen en te socializen met je collega's. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijk eten en drinken terwijl je bijpraat over werk en het leven in het algemeen. Hoe ga jij je een fantastische bedrijfsborrel organiseren en hoe kunnen wij jou hierbij helpen?

Als het gaat om eten en drinken, zijn er talloze mogelijkheden. Overweeg om een selectie van heerlijke hapjes te serveren, zoals mini-quiches, bruschetta, gehaktballetjes en kaasplankjes. Het is ook een goed idee om aan te bieden dat mensen hun eigen drankjes kunnen inschenken. Je kunt bijvoorbeeld een mobiele bar huren of een aantal verschillende soorten wijn en bier serveren. Wij zorgen ervoor dat er ook alcoholvrije opties beschikbaar zijn, voor mensen die geen alcohol willen drinken.

Bedrijfsborrel organiseren

Het organiseren van een succesvolle bedrijfsborrel begint met de planning. Het is belangrijk om te bepalen waar de borrel zal plaatsvinden, hoeveel mensen er komen en wat voor soort eten en drinken er wordt geserveerd. Overweeg eens om een thema toe te voegen aan de borrel, bijvoorbeeld een dresscode of een speciaal menu.

Huur een mobiele bar

Een andere optie is om de mobiele bar van Borrel Experience te huren om het eten en drinken te verzorgen. Dit kan handig zijn als je weinig tijd hebt om zelf iets te organiseren of als je echt indruk wilt maken op je collega's. Sind 2008 helpen wij iedereen in Nederland bij het kiezen van een passend assortiment en zorgen voor de presentatie en het serveren van het eten en drinken. Je kunt zelfs speciale gerechten laten maken die passen bij het thema van de bedrijfsborrel.

Decoratie van de borrel

Als het gaat om decoraties en sfeer, zijn er talloze mogelijkheden om je bedrijfsborrel speciaal te maken. Denk aan ballonnen, tafelkleden, kaarsen en bloemen om de ruimte op te fleuren. Je kunt ook foto's of posters ophangen die passen bij het thema van de borrel. Of misschien kun je zelfs een speciale playlist maken met muziek die past bij de gelegenheid. Dit kan allemaal helpen om de sfeer van de borrel te verbeteren en het voor iedereen een onvergetelijke avond te maken.

Een andere manier om de sfeer te verbeteren, is door het organiseren van activiteiten. Dit kan variëren van simpele spelletjes tot interactieve teambuilding activiteiten. Bijvoorbeeld, je kunt een paar tafeltennistafels opzetten, een karaoke machine neerzetten of een quiz organiseren waarbij de collega's tegen elkaar kunnen strijden. Dit soort activiteiten kunnen ervoor zorgen dat mensen elkaar beter leren kennen en meer plezier hebben tijdens de borrel.

Introductie van nieuwe collega's

Een bedrijfsborrel kan ook een geweldige gelegenheid zijn om nieuwe collega's te introduceren en te verwelkomen in het bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een korte toespraak of presentatie waarin de nieuwe collega's worden voorgesteld aan de rest van het team. Dit kan ook een goed moment zijn om belangrijke aankondigingen te doen of om prestaties van het bedrijf te vieren.

Als het gaat om de timing van de bedrijfsborrel, zijn er verschillende opties. Het kan worden gehouden na werktijd op een doordeweekse dag, of op een vrijdagmiddag om de week af te sluiten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de datum en tijd geschikt zijn voor de meeste werknemers, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen.

Bedrijfsborrel laten organiseren door iemand met ervaring

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat een bedrijfsborrel niet alleen maar om eten en drinken draait. Het is een geweldige gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en om een ontspannen en informele sfeer te creëren. Zorg ervoor dat je tijdens de borrel de tijd neemt om met verschillende mensen te praten en om nieuwe connecties te maken.

Een bedrijfsborrel is een fantastische manier om te ontspannen en te socializen met je collega's. Door het organiseren van een goed geplande en goed uitgevoerde borrel kun je ervoor zorgen dat je collega's zich gewaardeerd en verbonden voelen met het bedrijf. Of je nu kiest voor een informele borrel met hapjes en drankjes, of voor een meer formele bijeenkomst met activiteiten en presentaties, er zijn talloze mogelijkheden om de perfecte bedrijfsborrel te organiseren.

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
 • Het was weer heerlijk onze gasten waren te spreken over het eten dat jullie geleverd hebben. Toppie

  - Verberne
 • 19 september 2023

  Goede ervaring. Alleen jammer van de ochtend levering. Ik had duidelijk een voorkeur voor s middags maar omdat het dan onzeker was hoe laat ze zouden komen was ik noodgedwongen het extra ochtendtarief van 15 euro extra te betalen. Jammer

  - Fieke Vos
 • 18 september 2023

  Wij hebben met de communicatie met en klantvriendelijkheid van hapjes-aan-huis goede ervaring opgedaan. De catering zelf via Huiz van Smaak viel wel erg tegen. De soep was okay maar het eten 3 soorten pasta was smakeloos. Al onze gasten waren het daar over eens.

  - Gera Welker
 • 18 september 2023

  Het buffet was tot in de puntjes geregeld. Vooraf heel goed contact. Op tijd bezorgd. Maar bovenal het hollandse buffet was meer dan verrukkelijk. Alle gasten hebben genoten van het buffet Paco dankjewel we komen zeker bij je terug

  - Joke
 • 18 september 2023

  Snelle en goede communicatie. Eten en toebehorende spullen waren super in orde

  - Studentenbureau
 • 18 september 2023

  Heerlijke hapjes netjes verpakt en zagen er goed verzocht uit.

  - Yvonne
 • 18 september 2023

  prima service vriendelijk en meedenkend

  - Koning
 • 18 september 2023

  Prima kwaliteit en service.

  - Roel Ebben
 • 18 september 2023

  Goed nu

  - Sieben
 • 18 september 2023

  Duidelijke communicatie pakketten zijn overzichtelijk en fijn dat alles word mee bezorgd van borden tot bestek tot servetten. en een plus punt als je met een grote groep bent bedrijfs etentje dat je niet hoeft af te wassen maar dat ze het zo op komen halen.

  - van den Heuvelglas
 • 18 september 2023

  Communicatie was top. Het was geen probleem om nog extra mensen toe te voegen rekening te houden met dieetwensen. Verder was de complete BBQ verzorgd dus dat was ook top. Vlees was prima.

  - Ewout Zuiderduin
 • 18 september 2023

  Alles prima geregeld. Duidelijke communicatie en snelle reactie. Vriendelijke bezorger die keurig op tijd was. Tip de worstrol zouden we vervangen voor iets anders.

  - Rutger
 • 18 september 2023

  Ik heb al meerdere keren met heel veel succes een BBQ georganiseerd via Hapjes aan Huis. kwaliteit en service zijn top

  - Plomp
 • 18 september 2023

  Top bedrijf alles op tijd en geen omkijken naar zeker een aanrader

  - John
 • 18 september 2023

  Super verzorgd en het was geweldig en heerlijk

  - Marian Aret
 • 18 september 2023

  Zeer positief

  - Anna Schuijt
 • 18 september 2023

  Prima geholpen. Goed bereikbaar en alles was prima in orde.

  - Bulut Erciyas Lister Overvecht
 • 17 september 2023

  Mijn gasten hebben genoten van het eten. Panga filet in tween gesneden want was wel erg veel .

  - Jos Verbaas
 • 17 september 2023

  Goed verzorgd alleen te weinig salades theezakjes voor 17 personen

  - Vissers
 • 17 september 2023

  Lekker vlees en extra dingetjes. Het was voldoende alleen de salade was minimaal. Communicatie was netjes en het is op tijd bezorgd. Wel bijzonder dat het gewoon van A-Z barbecue afkomstig is. Dit bleek pas bij de laatste mails en de bezorging.

  - de Zwart
20 / 4229 beoordelingen Alle reviews bekijken >