Boek een illusionist, goochelaar of spreker | Borrel Experience

Boek een illusionist, goochelaar of spreker

Boek een illusionist, goochelaar of spreker
  • Boek een illusionist, goochelaar of spreker
Personen | Per persoon € 25,00
Subtotaal€ 625,00
Het minimum aantal is 25 -+

25

Interessant? Deel dit product:

Boek Magic in Business (Jasper van Luit) als illusionist, goochelaar of spreker bij de borrel of het event.

Heerlijk zo’n borrelpakket van de zaak bij je thuis! Al die lekkere dingen smaken nog beter als je samen met collega’s kunt genieten van de interactieve online magic show ‘Magic In Business!’ Laat je verwonderen en verrassen door bizarre illusies, interactieve experimenten en mind tricks van Jasper van Luit. Jasper is een professioneel spreker, communicatiespecialist en prijswinnend illusionist.

Online show met mysterie showpack

Deze online show is live en puur voor jou en je collega’s te ervaren op een vooraf afgesproken moment! Voorafgaande aan de online show wordt er een mysterie showpack met items meegestuurd in het borrelpakket. Pas gedurende de show mag deze worden opengemaakt waarna er verbazingwekkende trucs in je eigen handen gebeuren!
 

Afgestemd met jou inhoudelijke boodschap

Deze online sensatie kan puur voor fun geboekt worden, of met een meer inhoudelijke boodschap die toegespitst kan worden op onderwerpen die binnen het team of het bedrijf spelen. Maak het online teamevent en de borrel bijzonder en onvergetelijk… Boek Magic In Business!
 

Illusionist, goochelaar of spreker bij de borrel boeken?

Zijn jullie met 25 tot 50 personen? Reserveer direct online Magic in Business. Ben je met meerdere personen of wil je een persoonlijke boodschap voor het team tijdens de show? Mail ons je gegevens met je wensen en wij maken een passend voorstel.
 
Duur: 30 minuten
Datum/tijd: Vooraf te bepalen
Prijs: € 25 per persoon inclusief BTW. De prijs is inclusief een touwtruc en wish cards voor een interactieve illusie.
Aantal deelnemers: Vanaf 25 personen.
De show is exclusief een borrelpakket. Deze bestel je los online of nemen wij mee in het voorstel dat wij voor je maken.
 
Meer dan 50 personen? Vraag hier een offerte aan.
 
Zorg dat je op tijd reserveert om jullie gewenste datum te claimen!