Wijn🍷 borrelpakket bestellen v.a. €20,- | Borrel Experience
Wijn

Wijn

Op zoek naar een wijn borrelpakket?

Verras je collega's, vrienden of familie met een prachtig borrelpakket met wijn. Bestel een van onze boxen met unieke wijnen en maak je geen zorgen over de hapjes, dat regelen wij! Al onze pakketten zijn samengesteld met lokale ondernemers en gevuld met duurzame lekkernijen. Heb je direct een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Leuk als cadeau

Stop met zoeken naar een geschikt cadeau, het Borrel Experience bierpakket is eigenlijk altijd goed. Heerlijke hapjes en een bijzondere selectie wijnen, wie wil dat nou niet? Leuk voor echte wijnliefhebbers, maar ook zeker de moeite waard voor een beginner. Een rijke samenstelling met voor ieder wat wils natuurlijk.

Welke wijnen?

Voor het samenstellen van onze borrelpakketten worden echte kwaliteitswijnen gekozen. De inhoud varieert tussen overheerlijke bubbels, een flesje wit en natuurlijk ook rood. Bekende en onbekende merken krijgen de kans, het belangrijkste is immers de smaak! En dat zit wel snor.

Persoonlijk wijnpakket

De verjaardag van je moeder, het vieren van een overwinning, voor alles kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. Geef het aan ons door en we maken met plezier een passende ansichtkaart met jouw persoonlijke boodschap er op.


Wil je meerdere wijnpakketten bestellen of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op. We maken graag een voorstel op maat.