Pepernoten bakpakket | Borrel Experience

Pepernoten bakpakket

product thumbnail
 • product thumbnail
1 per bakpakket en meer€ 11,95
Aantal min.1 Subtotaal€ 0,00
-+

1

Bak je eigen pepernoten

De lekkerste pepernoten bakmix in één pakket. Verras je medewerkers, familie of vrienden met dit leuke brievenbus cadeau.
 

Inhoud van het pepernoten bakpakket

 • 250 gram Pepernotenmix
 • Receptuur met bereidingswijze
Zelf toevoegen
 • 100 gram boter in blokjes
 • 1 ei (20 gram)


Persoonlijke boodschap in het pakket

In het bakpakket kunnen wij een leuke ansichtkaart doen met je eigen persoonlijke boodschap erop. Geef je boodschap door aan ons in het opmerkingenveld na het invullen van je gegevens in de winkelwagen of via de e-mail bij meerdere pakketten. 
 

Hoe wordt het pepernoten pakket geleverd

Het bakpakket wordt geleverd door GLS in een mooie brievenbusdoos vol liefde. In de doos zitten bovenstaande ingrediënten. Daarbij een handige handleiding met de receptuur en bereidingswijze hoe jij de lekkerste pepernoten met liefde gaat bakken.

Wij bezorgen de bakpakketten door heel Nederland, maar ook naar andere landen tegen een extra vergoeding voor de verzending.

Op zondag worden en geen bestellingen bezorgd.
 

Kosten van het pepernoten bakpakket

Voor het complete bakpakket inclusief bezorgen in Nederland rekenen wij € 11,95 inclusief btw (€ 10,96 ex btw).

 • Betaling van 1 bakpakket direct online met Ideal
 • Meerdere bakpakketten per factuur
 • Betaling met creditcard mogelijk d.m.v. betaallink die wij jou e-mailen
 • Alle genoemde bedragen op de website zijn inclusief btw en verzenden
   

Bakpakketten bestellen voor meedere adressen

Wil jij meerdere mensen verrassen met het pepernoten bakpakket? Je collega's/medewerkers, leerlingen van school, familie of vrienden? Hoe leuk is het om een bakwedstrijd te doen met elkaar of gezamenlijk te genieten van onze pepernoten?

Vraag hier een offerte aan

Of mail ons al je adressen in excel met het bijbehorende bakpakket

Download de Excel sheet

Mail ons je wensen naar info@borrelexperience.nl en wij informeren je graag over de mogelijkheden. Wij bezorgen meerdere pakketten op 1 adres of per stuk aan huis.

 

Bak jij de lekkerste pepernoten?

Als je denkt aan die overheerlijke pepernoten voor het Sinterklaasfeest, dan krijg je toch spontaan trek? Het liefst zelfgebakken  Wij maken het daarom voor jou: simpel én leuk! Een pepernoten bakpakket waarmee je direct aan de slag kunt. En het past ook nog eens gewoon door de brievenbus, wel voor je ze gebakken hebt tenminste! Lekker lekker.

 

Bak Experience

Bakken was nog nooit zo leuk met het pepernoten bakpakket van Borrel Experience. Het is een drukke, chaotische periode van veel dinertjes en feest, daarom hebben wij speciaal voor jou alle benodigdheden samengevoegd. Zo kan je efficiënt te werk gaan met die verrukkelijke noten.

 

Lokale pepernoten

Wij werken met lokale ondernemers of producten met een bijzonder verhaal. Deze pepernotenbakmix is samen met onze buurman gemaakt van Bake-Delicious. Gezellig toch? Deze baksels kunnen niet ontbreken in de laatste, of de eerste weken van december. Maak met onze Bak Experience gemakkelijk en snel de lekkerste pepernoten uit jouw buurt!

 

Pepernoten bakpakket online bestellen

De pakketten zijn van 1 tot en meer dan 10000 stuks te bestellen, zolang de voorraad strekt. De professionele bezorging is waar jij dat graag wilt! Ontvang direct een track and trace en weet waar jouw pakketje uithangt voor het bij de geadresseerde is. Fantastisch service!

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de VRIJMIBO?

wij zijn flexibel en denken mee

Voorstel aanvragenKerstpakketten 2021

ook sint- en bakpakketten

Bekijken