Brievenbus cadeau | Borrelpakket | Borrel Experience
Brievenbus cadeau

Brievenbus cadeau

Wie verras jij op een brievenbus borrel cadeau?

Wil jij iemand een onvergetelijk borrelmoment bezorgen? Verras hem of haar met een origineel brievenbus cadeau! Samen met 12 lokale ondernemers hebben de leukste cadeautjes voor door de brievenbus samengesteld; persoonlijk en origineel! Een mooi ingepakt borrelpakket, met een vrolijke kaart, via de brievenbus bezorgd bij iedereen die je lief is, dat is cadeau per post :)

Een brievenbus cadeau bij ons bestellen

Je kunt makkelijk en snel een cadeau bij ons bestellen via de website. Bestel je 1 pakket, dan kan je dit meteen online bestellen en betalen met Ideal. Wil je meerdere cadeaus bestellen, dan kan je vooraf een vrijblijvende offerte bij ons opvragen en je kunt achteraf de factuur betalen.

Je kunt al bestellen vanaf één brievenbus cadeau!

Elk cadeau wordt met zorg ingepakt met een gratis borrelplacemate, vragenkaartje en eventueel met een persoonlijke boodschap op een vrolijke borrelpraat ansichtkaart. Het inpakken en verzenden naar jouw klanten, familie, vrienden of medewerkers gebeurt met grote zorg. Elk pakket wordt voor het doosje klaar gezet en daarna pas ingepakt, zo voorkomen wij dat er iets mist in het brievenbus cadeau.

Meerdere brievenbus cadeaus bestellen

Wil je meerdere brievenbus borrelpakketten bestellen? Vraag hier een offerte aan

Of mail ons de adressen in excel naar info@borrelexperience.nl

Download de Excel sheet