Bier - Wijn - Fris borrelpakketten va. € 20,- | Borrel Experience
Bier, Wijn & Fris

Bier, Wijn & Fris

Op zoek naar een bier, wijn en fris borrelpakket?

Verras je collega's, vrienden of familie met een prachtig borrelpakket met bier, wijn en fris. Bestel een van onze boxen met unieke dranken en maak je geen zorgen over de hapjes, dat regelen wij! Al onze pakketten zijn samengesteld met lokale ondernemers en gevuld met duurzame lekkernijen. Heb je direct een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag!

 

 

Leuk als cadeau

Stop met zoeken naar een geschikt cadeau, het Borrel Experience bierpakket is eigenlijk altijd goed. Heerlijke hapjes en een bijzondere aan dranken, wie wil dat nou niet? Leuk voor echte wijnliefhebbers, bierfanaten en wie eigenlijk niet? De borrelpakketten bevatten een rijke samenstelling met voor ieder wat wils natuurlijk.

Wat zit er in het pakket?

Voor het samenstellen van onze pakketten worden echte kwaliteitsproducten gekozen. De inhoud varieert van overheerlijke bubbels, tot bieren van lokale brouwerijen en frisdranken met een bijzonder verhaal. Bekende en onbekende merken krijgen de kans, het belangrijkste is immers de smaak! En dat zit wel snor.

Persoonlijke tekst

De verjaardag van je moeder, het vieren van een overwinning, voor alles kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. Geef het aan ons door en we maken met plezier een passende ansichtkaart met jouw persoonlijke boodschap er op.
Wil je meerdere pakketten bestellen of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten en neem contact met ons op. We maken graag een voorstel op maat.