Online Escape Game i.c.m. borrelpakket | Borrel Experience

Online Escape Game

product thumbnail
  • product thumbnail
15 Personen | Per Persoon en meer€ 12,00
Aantal min.15 Subtotaal€ 180,00
-+

15

Wil je een digitale bedrijfsborrel uitbreiden met een gezellige en spannende Online Escape Game? Speel de game 'The Final Escape' met jouw team collega’s, familie of vrienden. Ga de strijd met elkaar aan en ontdek welk team na 60 minuten de echte winnaar is!

 

Wat is er nodig om de Escaperoom te spelen

Iedereen kan gewoon vanuit huis spelen. Het spel kan gespeeld worden vanaf elke computer en er kan gebruik worden gemaakt van de voor jullie organisatie bekende vergadersoftware. De teams kunnen allemaal zelf inloggen in het spel en gezamenlijk overleggen over de beste strategie om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Het spel is te spelen vanaf 15 personen.

 

Het verhaal

Het is 2159. Iedereen op de wereld leeft in armoede. Behalve de inwoners van The Promised Land. Elk jaar maken de beste kandidaten van The Process kans om hier te gaan wonen, maar alleen als je uit het juiste hout gesneden bent. Welk team weet de meeste punten te verzamelen en deze unieke kans te grijpen?

 

Ik wil dit graag doen! En nu?

Je gaat met min. 15 personen spelen? Als je het product afgenomen hebt bij Borrel Experience, kun je aan Escape Room op Maat de datum en tijd doorgeven wanneer je het spel wilt spelen. Escape Room op Maat neemt vervolgens contact met je op om je uitgebreide informatie te verstrekken over de verdere organisatie van het evenement.

 

Bestellen?

Bestel voor het aantal personen (minimaal 15), waarmee je wilt spelen. Bestel daarbij je borrelpakket en plan een datum in de winkelwagen. Wij nemen persoonlijk contact met je op om het spel te bespreken, zodat je met je team een toffe avond hebt.

 

Vragen?

Bel 06-52335844 of mail info@borrelexperience.nl ons en wij helpen je persoonlijk verder.

 

Bekijk de trailer van de Online Escape Game

 

Prijs € 9,95 ex btw

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de VRIJMIBO?

wij zijn flexibel en meedenkend

Voorstel aanvragenKerstpakketten 2021

ook sint- en bakpakketten

Bekijken