Online Escape Game i.c.m. borrelpakket | Borrel Experience

Online Escape Game

Online Escape Game
  • Online Escape Game
Personen | Per Persoon € 12,00
Subtotaal€ 180,00
Het minimum aantal is 15 -+

15

Interessant? Deel dit product:

Wil je een digitale bedrijfsborrel uitbreiden met een gezellige en spannende Online Escape Game? Speel de game 'The Ultimate Robbery' met jouw team collega’s, familie of vrienden. Ga de strijd met elkaar aan en ontdek welk team na 60 minuten met de grootste buit de bank kan verlaten!
 

Wat is er nodig om de Escaperoom te spelen

Iedereen kan gewoon vanuit huis spelen. Het spel kan gespeeld worden vanaf elke computer en er kan gebruik worden gemaakt van de voor jullie organisatie bekende vergadersoftware. De teams kunnen allemaal zelf inloggen in het spel en gezamenlijk overleggen over de beste strategie om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Het spel is te spelen vanaf 15 personen.

 

Het verhaal

Jullie hebben een unieke kans om The Royal Bank binnen te dringen. Er is een tijdslot van 60min waarin jullie de bank moeten binnenkomen, zoveel mogelijk buit moeten zien te verzamelen en het allerbelangrijkste; De bank verlaten voordat er iemand alarm slaat! Welk team weet in deze tijd de meeste buit te verzamelen zonder gepakt te worden?

 

Ik wil dit graag doen! En nu?

Je gaat met min. 15 personen spelen? Als je het product afgenomen hebt bij Borrel Experience, kun je aan Escape Room op Maat de datum en tijd doorgeven wanneer je het spel wilt spelen. Escape Room op Maat neemt vervolgens contact met je op om je uitgebreide informatie te verstrekken over de verdere organisatie van het evenement.

 

Bestellen?

Bestel voor het aantal personen (minimaal 15), waarmee je wilt spelen. Bestel daarbij je borrelpakket en plan een datum in de winkelwagen. Wij nemen persoonlijk contact met je op om het spel te bespreken, zodat je met je team een toffe avond hebt.

 

Vragen?

Bel 06-52335844 of mail info@borrelexperience.nl ons en wij helpen je persoonlijk verder.

 

Bekijk de trailer van de Online Escape Game

 

Prijs € 9,95 ex btw