Bier🍺 borrelpakket bestellen v.a. €20 | Borrel Experience
Bier

Bier

Op zoek naar een bier borrelpakket?

Verras je collega's, vrienden of familie met een geweldig bierpakket met speciaalbieren en lekkere hapjes. Al onze bierpakketten zijn samengesteld met lokale ondernemers en gevuld met duurzame lekkernijen. Bestel een van onze boxen met unieke bieren en maak je geen zorgen over de hapjes, dat regelen wij! Heb je direct een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Leuk als verrassing zo'n bierpakket

Stop met zoeken naar een geschikt cadeau, het Borrel Experience bierpakket is eigenlijk altijd goed. Heerlijke hapjes en een bijzondere selectie bieren, wie wil dat nou niet? Leuk voor echte bierliefhebbers, maar ook zeker de moeite waard voor een beginner. Een samenstelling met voor ieder wat wils natuurlijk.

Welke bieren?

Voor het samenstellen van onze borrelpakketten wordt secuur naar het actuele bieraanbod gekeken. De inhoud varieert dan ook van een schattige lokale brouwerij uit de buurt tot een gevestigde naam met gegarandeerde kwaliteit en herkenbaarheid. Het belangrijkste voor ons én julie is natuurlijk, lekkere bieren. Dat zit wel snor.

Persoonlijk bier borrelpakket

De verjaardag van je zus, het diploma van de buurjongen, bij alles kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. Wil je een persoonlijke tekst toevoegen? We maken met plezier een passende ansichtkaart met jouw persoonlijke boodschap er op.


Wil je meerdere bierpakketten bestellen of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij maken graag een voorstel op maat.