Bakbox bestellen | Bakpakket voor iedereen | Borrel Experience
Bakboxen

Bakboxen

Bakbox bestellen?

Met heerlijk zoete baksels maak je iedereen blij toch? Eten is vaak verbonden met liefde en met je dierbaren. Wie ga jij verrassen met een bakbox?

Voor speciale gelegenheden, maar gewoon zomaar is minstens net zo leuk. En het feestje begint al met het bakken zelf! Soms als een ontspannend ritueel voor jou alleen, met het recept en de ingrediënten. Soms juist gezellig samen met de mensen van wie je houdt. Maar altijd met Iiefde!

Alle bakboxen zijn zorgvuldig samengesteld door onze banketbakker van Bake Delicious. En met de leukste versiering en een vleugje eigenwijsheid, creëer je jouw eigen spektakelstuk.

En de kers op de taart: Samen genieten!

Verras iemand die je lief is

Op zoek naar een uniek cadeau wat echt indruk maakt? Dan ben je bij Borrel Experience aan het juiste adres. Alle dagen in het jaar zijn perfect om iemand waar je hart sneller van gaat kloppen eens lekker te verrassen. Wat is dan leuker dan een met liefde gebakken taart, door jou gemaakt?

Bij elk bakpakket wordt een overzichtelijke receptuur bezorgd en een bereidingswijze hoe je de taart het lekkerst bakt.

 

Hart van taart

Geniet van een fantastische taart in hartjesvorm. En ja, jij maakt ‘m zelf of geeft het bakpakket cadeau aan iemand! Een verrukkelijk recept wat menig mens doet smelten. Alle benodigdheden voor een taart in hartvorm zitten in het pakket. Een schitterende garnering van hartjes en misschien wel een persoonlijke touch. Je koopt zelf de verse eieren en roomboter, want dat is toch echt wel het lekkerst in een vers gebakken taart.

Smul samen van het eigen zoet en proost op de liefde! Echt iets speciaals aan iemand te geven, dat kan toch eigenlijk elke dag?

Bakbox cadeau geven

Heb je een stiekeme crush op iemand? Of wil je iemand eens verrassen? Je collega's, medewerkers, familie of vriendengroep?  Dat kan simpel en tegelijkertijd super speciaal.

Persoonlijke boodschap bij de bakbox

Wil je degene aan wie je de bakbox geeft een persoonlijke boodschap vertellen? Geef het aan ons door en wij maken er een prachtige persoonlijke kaart van.

Iets anders te vieren?

Borrel Experience verzorgd het hele jaar door de borrel- en bakboxen op elke locatie. Bekijk al onze pakketten hier.

Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op door een email t sturen naar info@borrelexperience.nl of bel over een bakpraat.